KK

Första gången jag träffade min kk var på ett kafé. Vi hade bestämt en träff där och mitt första intryck var att det här kommer nog inte leda till något rajtantajtan direkt utan hon blir nog mer en kompis. Mycket riktigt efter den första träffen på kaféet så började vi umgås mer och mer och då som kompisar. Ju mer vi sågs ju mer insåg jag hur intressant och härlig hon var. Hon hängde med på nästan allt jag föreslog och jag på det hon föreslog. Det kunde vara volleyboll, konserter, bandy, fest, bada eller gå ut och bara ta en öl.

Det är svårt att inte börja känna något för en person som man skrattar så mycket med, man delar sig mycket av sig själv och diskuterar allt möjligt med. Dock hade jag sedan innan bestämt mig: jag vill absolut inte ha en flickvän! Jag vill vara fri, leva la vida loca. Har man precis kommit ut ur ett frustrerande förhållande ska man inte hoppa in direkt i ett nytt. Dock har jag ett behov av sex som måste uppfyllas och enstaka ons tycker jag inte är så tillfredsställande eller givande. Ett ons brukar i och för sig vara spännande(!) men sexet brukar inte nå så höga höjder.
Vänskapen började efter ett tag ta sig ett annat uttryck och en slags katt och råtta lek började ta form med flört, hintar och dolda budskap. Så efter en fest gick vi hem tillsammans, vi hade gjort det förut men just denna kvällen kunde inte sluta på ett annat sätt. Och det blev alldeles… alldeles underbart.
Dagen efter bestämde vi för att ta en öl på kvällen och prata ut om det som hänt. Det första hon sa efter ”hej” var ” bara så du vet så är inte jag din flickvän nu”. Inombords så jublade jag och på utsidan visade jag ett brett leende och frågade om vi då inte kan vara kk. Hon samtyckte och jag sade att vi borde ha några regler så att inte någons känslor kommer i kläm.
Regel nr 1 – Ingen berättar om någon annans ”aktivitet” utanför vårt egna kk-förhållande
Regel nr 2 – Ingen ”aktivitet” med någon annan om den andra är i närheten, ex. samma fest
Regel nr 3 – Var ärlig, ex. om man blir kär i någon annan eller vill att det ska ta slut så säg så
Yes, detta kan ju faktiskt fungera! tänkte jag.  Nu är vi helgarderade ifrån avundsjuka och annat destruktivt och kan bara ägna oss åt det sköna och samtidigt träffa andra.
Tiden rulla på, vårt kk-förhållande rulla på och parallellt kunde vi leva la vida loca. Men något som är svårt att helgardera sig ifrån är känslor. Jag tror att ett kk-förhållande bara kan gå på två sätt:
1. Någon/båda tröttnar och det tar slut
2. Någon/båda utvecklar känslor och vill mer och man går över ifrån kk till vanligt förhållande
Ett kk-förhållande kan se ut på många sätt men grundtanken är att man ska kunna njuta av sex utan att behöva binda sig. Det är dock något tillfälligt och kommer inte hålla för evigt och passar bra för unga som inte ännu letar efter sin livspartner.
För oss gick det på sätt nr 2. och vi lät känslorna ta över. Men att få ett vanligt förhållande att fungera efter ha haft ett polygamt kk-förhållande var inte det lättaste. Frågor som ”hur många hade du varit med?” och ”När senast låg du med någon annan?” dök upp. Det var ett ganska gungit förhållande som sedan tog slut. Kanske kunde det gått annorlunda om vi inte hade haft ett kk-förhållande innan, vem vet? Om någon skulle fråga idag om jag skulle göra samma sak igen skulle jag utan tvekan säga ja.

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16