Porr

Porr är ett ord som många tycker är snuskigt att uttala, det är någonting som många helt enkelt håller för sig själva. Jag tror det beror på att det är så pass personligt vad man gillar för slags sex, vad man tänder på och jag tror det är en pinsam grej att erkänna att man faktiskt sitter framför en data, tidning eller tv skärm och leker med sig själv. Killar är skämtsamma av sig och erkänner ”på skoj” vilka hemsidor dem tar sig in på och vilken kategori de klickar in sig på för att runka. I mina kretsar pratar tjejer aldrig om porr och då har jag ändå många vänner som är väldigt öppna. Jag har aldrig fått frågan om jag kollar på porr av en tjej,  däremot utav killar…
 Det känns som att porr till 90% är anpassat till killar. När jag går in på en porrsida och får fram en video där ett par har sex, så är det enda man ser närbilder på tjejens kön, bröst eller hur hennes mun suger av killen. Kameran är nästan bara vinklad åt tjejens håll som stönar överdrivet. Det verkar som att tjejen ska sprängas av sin egen orgasm för att hon får sådan njutning. Men jag vill inte onanera till en tjej som skriker för att hon blivit tillsagd att göra det av porrproducenten (för så overkligt är det för mig, Jag menar, hur skönt har hon det egentligen?). Jag går inte igång på det, jag är ju heterosexuell och tänder på killar men det finns inte ens en kategori på de vanligaste porrsidorna där det förekommer vanligt sex med ett par som inte överdriver så mycket, där båda två är i fokus. Det tycker jag är väldigt orättvist!

Jag tror att unga människor tar till sig det som utspelar sig i porren. De överdrivna skriken, den hårda penetreringen och dessutom längden på sexet. Många tjejer härmar nog efter de överdrivna stönen som tjejerna på porrrfilm ofta gör. Jag tror också tjejer får en skev bild av hur skönt det ska va att ligga med någon. Man ser och hör tjejens högljudda stönande och förväntar sig att det ska vara gudomligt skönt, även första gången man har sex. När man väl sedan har sex tror jag att många blir besvikna för det som man trodde skulle vara så underbart skönt inte var så skönt.

Vad jag har uppfattat kollar de flesta killar på porr i tidig ålder, och de har ofta ingen erfarenhet av sex innan så det är inte konstigt att dem tar till sig det dem ser. Men killars idéer som kommer från porren påverkar oss tjejer och det är inte alls så kul alltid.
Jag har själv varit med en kille som jag vet kollar på porr. Vi träffades sent en lördagskväll vid elva tolv tiden och han hade varit på någons förfest innan men var inte så onykter. Jag gillade killen och han mig och vi satt och myste i en svart och stor hörnsoffa nere i en källare i mitt gamla hus. Det var väldigt svalt där nere men det blev snart varmare när vi började kyssas och ta på varandra. Efter en stund var alla kläderna av och vi hade sex. Det blev inte som jag hade förväntat mig, det var rätt så tråkigt för han var sämre i sängen än vad jag hade tänkt mig och stämningen blev lite konstig. Efter sexet så frågade han plötsligt varför jag inte hade kommit. Jag blev lite förvånad, för saken var den att han inte ens hade rört mig ”där nere”, utan vi hade bara haft in och ut sex. Vad han inte verkade veta är att det inte är många % av alla tjejer som kan komma av att bara ha penetreringssex. Sannolikheten för att hamna i säng med en tjej som får orgasm på det sättet är inte så stor, så om han bara legat med tjejer som lyckats komma så enkelt så skulle jag påstå att han har haft jäkligt med tur! Han hade såklart fått den bilden av tjejers njutning från porrfilmer han sett.

Eftersom porr är så tillgängligt nu så tror jag det kan bli tvärtom i framtiden. Det är så enkelt att få fram en naken tjej eller kille på bild så man hinner inte få upp spänningen riktigt. Jag tror vi börjar bli lite trötta på att allting är så naket även om porrindustrin helt klart aldrig kommer försvinna. Men om porr inte blir lika tillgängligt så kommer både tjejer men framförallt småpojkar, inte bli så lurade och då kanske sexet också blir bättre?

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16