Tro, hopp och sex

Hon ligger med ryggen mot mig och jag stirrar upp i taket. Det blev som det brukar bli. Ont och problem istället för njutning och extas. Att det skulle vara så här svårt mellan oss två. Förhuden är för trång. Det svider och skaver. Upphetsningen blir till besvikelse.

Allt annat i relationen funkar ju. Vi har roligt tillsammans, litar på varandra och minsta vink från henne så är jag redo. Det var inte det här jag tänkte mig skulle hända ifall vi väntade med att ha sex tills vi gifte oss. Ja varför väntade vi egentligen? Jag hade fått med mig det från min kristna uppväxt och trodde på det själv också i stort sett. Även om jag inte hade väntat med allt så hade i alla fall vi två väntat. Det kanske vi inte skulle ha gjort? Hade allt varit lättare ifall vi bara hade kommit igång tidigare? Kommer vi aldrig kunna njuta tillsammans?

I flera år levde jag och min fru med de tankarna tills vi till slut tog kontakt med en barnmorska och en sexolog. Där kom vändpunkten. Tänk att det helt plötsligt kunde vara så lätt att prata om något så svårt! Alla anledningar till varför man är sugen eller inte. Vad man hade med sig från sin uppväxt. Problemet blev så mycket större än att det gör ont när vi ska ha sex men samtidigt så mycket mer lättförståeligt. Äntligen kändes det som det fanns en väg ut! Vi pratade, skrattade, grät, skämtade och pratade allvar. Vi fick hemläxor att prata om allt vi tänkte på kring sex. Oralsex, sexställningar, vad vi tänder på. Övningar att göra hemma som att ge och ta emot komplimanger, kunna se sig själv naken i spegeln till mer tekniska övningar med smek, fingrar, ställningar. Flera gånger under våra samtal fick vi höra att vi hade så lätt att prata om saker och verkade ha så bra kommunikation. ”Ja något ska man väl göra under drygt åtta år tillsammans utan att kunna ha sex”.

Precis när jag sa det så slog det mig. Vad är det egentligen som säger att vi inte hade haft samma problem tidigare i vårt förhållande? Min och hennes uppväxt med allt vad det innebär är ju exakt samma idag som den var när vi träffades. Vi tar allt från början:

Vilken tjej jag har träffat! Ikväll kommer det att ske. Vi har varit så nära och är så extremt sugna att det inte kommer finnas något som kan stoppa oss ikväll! Hångel. Av med kläderna. Så sjukt sexig hon är! Magplask. Tårar. Dagen efter gör vi slut för det kommer aldrig att kunna bli bra.

När jag har bilden klar för mig vad som kunde ha hänt känner jag inte längre bitterhet mot Gud utan tacksamhet att vi har väntat. Detta trots de fem år vi var tillsammans innan vi gifte oss och fyra år med problem som gifta. Kan det vara så att Han visste? Utan vår relation som den var efter de åren tillsammans tror jag inte vi hade klarat att få vårt sexliv att fungera. Nu funkar det när vi vill. Att ha slösat bort allt som vi har idag på grund ett tidigt misslyckande i vårt sexliv hade inte varit värt det. Min bästa kompis. Min livskamrat. Den vackraste kvinnan jag någonsin mött. Allt det hade jag kunnat förlora.

Jag har alltid fått höra att ifall gräset är grönare på den andra sidan häcken så behöver man vattna mer på sin egen. Ibland krävs det mycket vattnande från båda två! Att vi lärde känna varandra så pass bra som vi gjorde innan vi hade sex är det som gör att vi fortfarande är gifta och njuter av att vara med varandra. Numera både utan och med kläder.

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16