Första kärlek

När jag var 14 år gammal träffade jag min första kärlek. Hon heter Rania. Jag bodde i Bagdad som är huvudstad för Irak och där var hon min granne.

Där i Bagdad vi kan inte prata med tjejer framför alla andra. Men även om det är svårt kunde jag prata med henne, men inte i verkligheten Face To Face. Jag addade henne på facebook och där började vi prata med varandra. Jag var fascinerad av henne och när jag kollar på henne mitt hjärta börjar slå så hårt tills jag känner att jag kan inte andas och jag blir röd i ansikte. Men det är svårt att vara fascinerad i någon, för man vet inte om den här personen gillar dig eller inte.

Sedan sade hon till mig att hon vill säga någonting, och att det var jätte viktigt att gå ut på en kaffe eller en restaurang så att vi kunde prata face To face. Så vi planerade att gå ut till en restaurang. Vi gick där och hon började prata om mig och hennes känslor. Då förstod jag att hon var kär i mig. Plötslig sa hon ” jag älskar dig”. Jag vet inte om känslan jag kände då var blyghet eller glädje, men jag vet att det var skön känsla. Sedan pussade jag henne utan att säga ett ord.

Sedan gick vi hem och den här dagen var en jättefin dag för oss. Den här dagen har ändrat hela livet för mig och för henne. Vi började älskar varandra jättemycket. Vi pratade med varandra hela dagen tills jag börjar och känna att jag inte kan leva utan henne och hon kände så också.

En dag var jag hemma och ingen annan var där, hela min familj var ute. Jag ringde till min tjej och sa till henne att ingen är hemma och att jag är ensam. Jag frågade om hon ville komma till mig tills min familj kommer tillbaka, och hon sa ”okej”. När hon kom till mig kände jag att jag inte känner henne. Hon var jätte snygg. Hennes ögon var de finaste ögonen som jag såg i hela mitt liv och jag tror inte att jag kommer se såna ögon igen. Där hade vi sex tillsammans. Efteråt sa jag i mitt hjärta; Ja VI HAR GJORT SEX! Det var första gången jag hade sex med en person, med den person som jag älskar. Den dagen förändrade mitt liv.

Sedan lämnade jag Irak och kom till Sverige. Idag är jag 19 år gammal, men fortfarande älskar vi varandra och vi är tillsammans. Kärlek är jätteviktigt för mig. Jag tycker man kan inte leva utan kärlek, för kärlek betyder allt i livet.

Den här händelsen var från Haider 19 år. 

En kommentar till “Första kärlek”

  1. Sara M skriver:

    För det mäste berättelsen är som en oskulds berättelse, och den är fin, men det som fattas är tjejens roll. Hon nämnas inte tillräckligt, även det finns bara en mening om henne. Viktigt att känna o märka hennes känslor också i en sådan text.

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16