Kallelse till årsmöte

Hejsan alla medlemmar!

Här kommer en kallelse till årsmötet 2013. Årsmötet kommer i år att hållas i Grrl Techs lokaler på Västergatan 8A i Växjö. Vi hoppas att många av medlemmarna har möjlighet att vara med. Även om du inte kan medverka på årsmötet så får du gärna maila in motioner, förslag eller hälsningar till oss.

Datum och tid: Onsdag 27 mars, kl 13:00 – 14:00

Plats:  Grrl Techs kansli, Västergatan 8A, Växjö

Meddela senast 14 mars i fall du kommer på årsmötet.  Meddela via mail till info@grrltech.nu, ditt namn, kontaktuppgifter samt eventuella önskemål om specialkost (vi bjuder på fika). Hör gärna av dig om du har några frågor om årsmötet.
Mer information skickas ut per mail till alla medlemmar under vecka 5.

Hälsningar från Grrl Techs styrelse

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16