Grrl Tech på starta-eget mässa

Christina Behrenz och Hanna Pettersson

Christina Behrenz och Hanna Pettersson

Hanna och Helen minglade loss på Nyföretagarcentrums ”Starta och Driva Eget mässa” som anordnades i Växjö. Vi pratade med flera spännande kvinnliga företagare och med organisationer som arbetar med företagssupport. Bland annat Christina Behrenz, bibliotikarie på Växjö bibliotek var på plats och tipsade om starta-egetlitteratur. – Ett hett tips är ”Gerillaföretagaren” och ”Rivstart” av Stefan Ekberg. Grrl Tech tycker att det är kul när det händer saker – mer GO och mindre snack ;)

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16