Två jobb att söka hos oss!

Grrl Tech söker sakkunnig projektledare och projektassistent i På Blodigt Allvar

Vad handlar projektet om?
På Blodigt Allvar är ett 3-årigt projekt finansierat av Allmänna Arvsfonden. Projektet vill verka för att bryta tabu om mens och utveckla normkritiska kommunikationsverktyg som sätter ord och bild på upplevelser av mensvärk. Vi vill att unga personer som lider av kraftig mensvärk och endometrios ska kunna delta i samhället på lika villkor!

Du som söker:
Delar Grrl Techs värderingar om alla människors lika värde oavsett sexualitet, könsidentitet, funktionsförmåga och kulturell bakgrund. Du har erfarenhet av att jobba med ungdomar och relevant utbildning inom något eller några av följande områden; skolsköterska, skolkurator, barnmorska, sjuksköterska, beteendevetare, sexologi, psykologi, sexualupplysning och sexuell hälsa. Du har god kännedom om sjukdomen endometrios.

I övrigt är du kommunikativ och har lätt för att formulera dig i tal och skrift. I ditt nätverk har du kontakter inom vård, elevhälsa och ungdomar. Det är en fördel om du har kunskap om sociala medier och medieproduktion. Det är en fördel om du har erfarenhet av föreningsliv och ideellt engagemang. Du behöver ha körkort.
Jobbeskrivning  sakkunnig projektledare:
Du kommer att arbeta i nära samarbete och med ledning av huvudansvarig projektledare. Arbetet kommer bestå av att sammanställa fakta och forskning gällande endometrios och menssmärtor. Du kommer att bearbeta fakta och kunna omformulera det till ett mer tillgängligt och ungdomligt format. Du kommer leda arbetet med att faktagranska de normkritiska verktyg om menssmärtor som projektet kommer ta fram i samarbete med Rfsu och Endometriosföreningen. Du kommer arbeta med att söka kontakter med elevhälsa och vård och du kommer undersöka vad våra målgrupper har för behov. Du kommer vara delaktig i att ta fram faktaunderlag till filmmanus, och informationsmaterial riktat till ungdomar och elevhälsa.

Bra att veta:
Grrl Tech är en förening som bedriver  jämställdhetsarbete på bred front. Grrl Tech verkar för att sprida kunskap och engagemang för att skapa ett jämställt och ett normkritiskt samhälle!
Projektet På Blodigt Allvar ska utveckla en digital mensvärksbarometer som ska spridas genom sociala medier. Vi ska ta fram korta informationsfilmer och kampanjfilmer med kända förebilder som pratar om mens och menssmärtor.  Vi ska ta fram en webbplats med texter som handlar om olika aspekter av mensvärk och endometrios. Vi ska skapa ett öppet bildarkiv som skildrar menssmärtor. Vi ska informera och marknadsföra våra digitala verktyg för olika nätverk och viktiga samhällsaktörer runt om i hela Sverige.


Anställningen:
Vi erbjuder en visstidsanställning på 100 % mellan 1 augusti 2016 – 31 december 2016. Lön 30 000 kronor. Därefter finns stora möjligheter att förlänga din anställning på deltid t.o.m. våren 2018. Anställningen avser arbete i ett tidsbegränsat projekt. Kansliet ligger i centrala Växjö men det finns möjlighet att delvis arbeta på distans.


Såhär ansöker du:

Skicka ditt CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du ska jobba med Grrl Tech! Skriv vad du har för erfarenheter i ämnet, vilka dina specialskills är och om du har några särskilda behov.
Skicka din ansökan senast söndag den 12e juni till:

info@grrltech.nu


Vill du bli Grrl Techs projektassistent?

 
Du som söker:
Delar Grrl Techs värderingar om alla människors lika värde oavsett sexualitet, könsidentitet, funktionsförmåga och kulturell bakgrund. Du är en uppfinningsrik problemlösare i stort och smått. Du behöver ha körkort. Du är kommunikativ och har lätt för att formulera dig i tal och skrift. Du är noggrann och strukturerad. Arbetet kommer vara mångsidigt så du behöver vara öppen för förändringar och tänka flexibelt. Eftersom en viktig del av vår målgrupp är ungdomar och verktygen vi ska utveckla kommer vara digitala, så är det bra om du har koll på ungdomskultur och sociala medier. Det är en bonus om du är praktiskt lagd, gillar att pyssla och vara kreativ. Det är bra om du har ett brett nätverk med kontakter i olika delar av samhället och har kunskap om mediakommunikation. Det är en fördel om du har erfarenhet av föreningsliv och ideellt engagemang.

Jobbeskrivning Projektassistent:
Du kommer att arbeta med att assistera ansvarig projektledare. Dina arbetsuppgifter kommer variera i olika perioder och planeringen kommer vara flexibel. Arbetet kommer bestå av en blandning av praktiska arbetsuppgifter såväl som uppgifter av mer administrativ karaktär. Du kommer jobba med research, omvärldsbevakning, skriva utkast på pressmeddelanden och nyhetsbrev. Du kommer uppdatera sociala medier, uppdatera hemsidan, dokumentera aktiviteter genom foto och film. Du kommer hålla kontakt med samarbetsparter och söka upp nya kontakter. Du kommer organisera dokument, underhålla kontaktlistor och register. Du kommer göra inköp, förbereda möten och hålla ordning i lokalen. Du kommer även att bistå Grrl Tech med marknadsföring av verksamheten På tal om 6.

Bra att veta:
Grrl Tech är en förening som bedriver  jämställdhetsarbete på bred front. Vi intresserar oss för hur samhällsförändrande jämställdhetsarbete kan utföras på olika entreprenöriella sätt. Grrl Tech verkar för att sprida kunskap och engagemang för att skapa ett jämställt och ett normkritiskt samhälle!
Projektet På Blodigt Allvar ska utveckla en digital mensvärksbarometer som ska spridas genom sociala medier. Vi ska ta fram kortfilmer och kampanjfilmer med kända förebilder som pratar om mens och menssmärtor.  Vi ska ta fram en webbplats med texter som handlar om olika aspekter av mensvärk och endometrios. Vi ska skapa ett öppet bildarkiv som skildrar menssmärtor. Vi ska informera och marknadsföra våra digitala verktyg för olika nätverk och viktiga samhällsaktörer runt om i hela Sverige.

Anställningen:
Vi erbjuder en visstidsanställning på 100 % mellan 1 augusti 2016 – 31 december 2016. Lön 25 000 kronor. Därefter finns stora möjligheter att förlänga din anställning på deltid t.o.m. 31 maj 2018. Anställningen avser arbete i ett tidsbegränsat projekt.

Såhär ansöker du:
Skicka ditt CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du ska bli Grrl Techs projektassistent! Berätta gärna om du har några förebilder, special skills och särskilda behov i samma brev.
Skicka din ansökan senast söndag den 12e juni till:

info@grrltech.nu

Och hör gärna av dig till samma adress om du har några frågor eller funderingar!

 

 

 

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16