On the Internet, no one knows that you’re a dog

Jag hade sex på nätet första gången när jag var 14 år. Det var det mest skämmiga och spännande jag någonsin hade gjort. Det var på ett chattrum på min gamla mobiltelefon, och aliaset jag pratade med kallade sig Zeth. Hjärtat bankade när det första ”Hej”et dök upp på mobilskärmen jag visste inte vad jag kunde förvänta mig, även om jag visste precis vad jag förväntade mig. Det var mörkt i mitt rum, jag hade försäkrat mig om att mina föräldrar trodde att jag sov. Att jag skulle behöva fylla på mitt kontantkort en extra gång den här månaden hade ingen betydelse.

Han undrade om jag skulle låta honom kyssa mig som jag låtit honom kyssa mig i chatten, om vi möttes på riktigt. Jag svarade att det tror jag inte, och sen loggade jag ut. Jag hade inget behov av att han skulle kyssa mig på riktigt. Jag ville bara att någon skulle delta och utmana mig i min fantasi.

Jag har haft mer sex på nätet än ”på riktigt”. Det här sker på forum på nätet, genom skrivbaserade rollspel. Jag har ingen aning om vem personen på andra sidan skärmen är, allt jag ser är text framför mig. Eller på riktigt och riktigt. Det är ju på riktigt eftersom samma saker händer i kroppen, hjärtat slår och det börjar pirra sådär fantastiskt i murran. Så jag tycker det är på riktigt!

När man rollspelar så finns det ingenting man inte kan vara, ingenting man inte kan göra. Jag kan få vara andra saker som jag inte är i verkligheten. Två meter lång, till exempel. Eller oerhört muskulös. Rödhårig. Eller en varulv. Respekten för din medspelare måste ju finnas där, precis som i verkligheten, men inom ramarna av vad ni har kommit överens om är allt möjligt! För mig känns det nog så bra för det finns inga begränsningar. Rollspel låter en uppleva sådant som man inte kan, eller kanske inte ens vill, uppleva i verkligheten. Jag kan uppfylla fantasier och idéer som annars skulle få mig att skämmas ihjäl.

När jag har rollspelat har jag ofta valt att spela det motsatta könet och föreställa mig sex ur en manlig karaktärs perspektiv. Men det är ändå jag som är där på skärmen. Det är mina händer som smeker, mina läppar som kysser, min kropp som skälver av njutning efter en orgasm. Oavsett om karaktären som beskrivs är lång, muskulös och blond, eller smal, ärrad och mörkhårig. Ängel eller demon, polis eller pirat, gängmedlem eller, ja, författare! Det finns något av mig där, och jag identifierar mig i männen på skärmen, det är min njutning och min lust som de får agera ut.

Sen finns det ju vissa risker med det som är så spännande, med att inte veta vem det är som finns på andra sidan. Den trevliga och charmiga personen som precis varit med och uppfyllt dina fantasier kanske inte alls är den samma i verkligheten. Det kan vara svårt att veta var gränsen går.

När är man vänner, när vet man att man kan lita på den andre? Det vet man inte. Men det tillhör ju fördelarna med att ha sex med någon på datorn. Ett klick och så är man borta.

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16