Maja berättar om entreprenörsjakten

maja
Kan du berätta lite om vem du är?
Jag heter Maja Karlsson och är projektledare för Entreprenörsjakten i Växjö. Jag läser kursen Samhällsentreprenör och håller till på Nätverket SIP om dagarna. Jag gillar att jobba med entreprenörskap och vill gärna uppmuntra och inspirera andra att vara entreprenöriella – därför är det så roligt att få jobba med Entreprenörsjakten!

Kan du berätta lite om Entreprenörsjakten?
Entreprenörsjakten är en talangjakt för entreprenörer! Unga entreprenörer från länet utmanas på entreprenöriell fem-kamp och får tävla i lag mot varandra utan att i förväg veta vad dem ska göra eller vart de ska. Tävlingen består av olika delmoment som integreras i näringslivet, så tävlingsdeltagarna får träffa många företag och prova på många olika delar i att vara företagare. Bästa lag vinner och går vidare till finalen i Göteborg där Sveriges vassaste lag drabbar samman!

Hur gör man om man vill vara med?
Om man vill vara med i Entreprenörsjakten går man med i Facebookgruppen (Entreprenörsjakten) och håller utkik på hemsidan när rekryteringen påbörjas! Redan nu kan man börja fundera på vilka lagmedlemmar man vill tävla tillsammans med!

Hur kom du i kontakt med entreprenörsjakten första gången?
Jag fick tips av en deltagare från förra året att Entreprenörsjakten ville komma till Växjö, så jag kontaktade projektledarna för Göteborg och påbörjade ett samarbete.

Etiketter: , , ,

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16