Andra säsongen av På tal om 6 finns ute nu

Äntligen finns hela På tal om 6 materialet ute! Säsong två består av filmpaketen Sexuell rätt & porr samt Sexualitet & samhälle. I sin helhet består materialet av 29 filmer, hundratals övningsuppgifter och diskussionsfrågor för att underlätta ämnesintegreringen av sexualitet- och identitetsfrågor i undervisningen och inspirera till ämnesövergripande arbete.

Du kan förhandshitta på alla filmer och fritt ta del av alla övningar här.

Just nu finns ett förmånligt erbjudande där du kan beställa fyra filmpaket och betala för tre. Innan du beställer kan du dubbelkolla med din lokala Mediacentral om materialet finns där eller kan köpas in. Om du vill visa På tal om 6 filmer kan du beställa genom att;

• Ring: Filmo/Cinebox 08-445 25 50
• E-post: mia.lund-arnell@filmo.se eller ann.nordstrom@cinebox.se
• Via hemsidan: www.filmo.se eller www.cinebox.se

Erbjudande om På tal om 6

Erbjudande om På tal om 6

 Se hela foldern om På tal om 6

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16