Inbjudan till årsmöte

Grrl Techs styrelse vill bjuda in dig som medlem till årsmöte tisdag den 31 mars kl 13.00 i Nätverket SIPs lokaler på Infanterigatan 10 i Växjö.  Vi hoppas att många av medlemmarna har möjlighet att vara med. Även om du inte kan medverka på årsmötet så får du gärna maila in motioner, förslag eller hälsningar till oss.

Vi uppdaterar med årsmöteshandlingar och ytterligare information inom de närmsta veckorna.

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16