På tal om 6 lever vidare

Snart fyller På tal om 6 tre år, det innebär att På tal om 6 tid som projekt är förbi. Vi är fantastiskt nöjda med resultatet och tror att På tal om 6 är en positiv kraft i riktning mot ett mer inkluderande och öppet samhälle. Kolla gärna in patalom6.se  Alla som på olika sätt har medverkat eller bidragit till På tal om 6 vill vi tacka, utan er hade inte vi kunnat göra ett så bra material.

Logotype

Nu är På tal om 6 en del av Grrl Tech ordinarie verksamhet. Vi erbjuder workshops och föreläsningar i normkritiskt bemötande både i och utanför skolan. Kolla in våra olika paket här. Om du vill visa På tal om 6 filmer kan du beställa genom att;

• Ring: Filmo/Cinebox 08-445 25 50
• E-post: mia.lund-arnell@filmo.se eller ann.nordstrom@cinebox.se
• Via hemsidan: www.filmo.se eller www.cinebox.se

 

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16