Grrl Tech drar på Sverigeturné!

Grrl Tech har genom projektet På tal om 6 tagit fram ett normkritiskt undervisningsmaterial kring sexualitet och identitet. På tal om 6 består av 29 filmer och hundratals lektionsupplägg, allt med en tydlig koppling till skrivelserna om sexualitet och identitet i grundskolan 7-9 samt i gymnasieskolan. Materialet hittar du här.

Teater

Under hösten kommer På tal om 6 att göra en Sverigeturné tillsammans med teaterkollektivet PotatoPotato. Utbildningar kommer att hållas i Malmö, Stockholm, Umeå och Göteborg. Passet inleds med en teaterföreställning kring sexualundervisning i skolan och följs upp med en workshop i normkritisk pedagogik. Vi bjuder in lärarstudenter, lärare, rektorer och skolpersonal till fortbildningen. Bäst av allt är att eftermiddagen är helt gratis!

Se program och anmälan här

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16