Sug F* Slicka K**

Bild från föreställningen
Den 31/10 var det äntligen dags för teaterföreställningen Sug F* Slicka K** som På tal om 6 tillsammans med Kulturparken Småland hade arrangerat. Föreställningens främsta syfte var att ge lärare verktyg och inspiration till att jobba för en normkritisk och inkluderande undervisning kring sexualitet och identitet.

Scenkonstkollektivet PotatoPotato från Malmö tar avstamp i skolans läroplaner och bjöd publiken både på skratt och ögonöppnare. Sug F*, slicka K** jobbar med humor som verktyg och ställer frågor kring hur vi kan bryta mot normer, gamla vanor och hur vi i skolan kan kommunicera om sexualitet på ett inkluderande sätt. Teman berördes i föreställningen var bland annat preventivmedel, kommunikation och transidentitet.

Efter pjäsen följde ett panelsamtal med RFSL Förbundet, RFSL Kronoberg och RFSU Växjö. Organisationerna tipsade om material där det går att lära sig mer om normkritik och gav också tips på material med övningar.

Skådespelare, paneldeltagare och aggangörer

 

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16