Osannolik digital festival på Kulturnatten 2010

Under Kulturnatten 30/1 fylldes lokalen på Klostergatan 6 med verk av filmare, fotografer och konstnärer från regionen, nationen och världen utanför. Bland andra visades verk av Pia Tjäder, Åsa Johannisson, Ayoung Kim och Caron Geary löpande hela kvällen.

Dagen inledes med en konstswap där allmänheten inbjöds att byta konstverk med varandra. Kvällen fortsatte med filmvisningar, bildspel, ljusinstallationer, dj etc.

Det erbjöds även en plats för energiåterhämtning med mysig loungestämning, ett café med lokala bakverk och rättvist kaffe och te. Alla var välkomna att ta del av denna kulturspäckade mötesplats, speciellt de som ville ha en lugn men ändå intrycksrik stund. Grrl Tech, Reaktor Sydost, KIRNI mfl arrangerade spektaklet tillsammans och vi kunde räkna till drygt 400 besökare under kvällen.

Etiketter:

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16