Mini-interjuv med Josefin

bild på microfon och sjöhäst

Kan du ge en kort presentation av dig själv?

Jag heter Josefine, är 22 år och bosatt i Växjö. Har precis blivit färdigutbildad till Hälsoutvecklare, Diplomerad massageterapeut och Certifierad massör. Utbildningen gick jag på Grimslövs folkhögskola och valet av skola och utbildning är nog det bästa val jag gjort hittills. Utbildningen gjorde inte bara så att jag nu faktiskt kan/vill jobba med det jag är utbildad inom, utan jag känner även att jag utvecklats otroligt mycket som person

Vad är det för företag du har?

Jag har ett företag inom massage och hälsa, där jag till en början kommer utföra behandlande och avslappnande friskvårdsmassage. Har redan funderat på att utveckla företaget till en SPA-verksamhet, när det finns tid och pengar


Vad har Grrl Tech betytt för dig?

Utan hjälpen från Grrl Tech-Hanna hade jag nog inte kört igång så fort som jag faktiskt har gjort, utan mest suttit med FA-skattesedeln framför mig några veckor och undrat vad jag egentligen höll på med. Det är även en massa frågor som dyker upp i huvudet, och man behöver ha någon där som kan svara på dem, med en gång.

Vad har du för tips till andra tjejer som vill starta?

Var inte rädda och tänk inte så mycket, bara kör igång.

Vad är din nästa utmaning framöver i ditt företagande?

Det är att ragga kunder, helt klart. Även bokföringen och allt vad det innebär, men som tur är har jag familjemedlemmar som kan sådant.

Lämna en kommentarWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 15

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grrltech/public_html/wp-content/themes/grrlpress/adbar.php on line 16